NIEUWE WEBSITE DECEMBER 2013

oktober 2013

Welkom op onze vernieuwde website. Overzichtelijker én vollediger.

Voor de website is een heel nieuwe opzet en vormgeving ontwikkeld samen met TwoKings uit Den Haag. Het meest actuele bureaunieuws van SCALA blijft te vinden op Facebook.

NOORDEREILAND ROTTERDAM AUGUSTUS 2013

augustus 2013


Scala was gevraagd een ontwerpvisie neer te leggen voor een bouwblok op het Noordereiland Rotterdam. Het voorstel werd als tweede geselecteerd.

GOUDERAK OPLEVERING APPARTEMENTEN JUNI 2013

juni 2013


Oplevering door aannemer Verschoor van de woningen aan de Kranepoort. Woningbouw Stichting Gouderak had in heel korte tijd alle sociale-huur appartementen verhuurd. Tegenover kerk en winkelcentrum weer heel wat woningen erbij!

GORINCHEM mei 2013

mei 2013


Met een gezellig bewonersfeest is opgeleverd de spectaculaire bebouwing op het 7e Bastion in Gorinchem. Schitterend gelegen aan de Merwede, tegenover Loevestein, liggen een 5 tal complexdelen op het Bastion, afgetrapt naar de stad rond Kalkhaven en Nonnenveld. Het complex met zijn witte lijsten en trapgevels heeft een stoer karakter dat het Bastion en de binnenstad dient. Vanaf de Lingehaven kan de wandelaar met een royale trap het binnenplein en de stadswal bereiken. Een bezoekje waard!

GOUDERAK april 2013

april 2013


Oplevering Thomashuis en Herbergier! In een mum van tijd hebben de Lange en van de Berg het bouwplan gerealiseerd voor nieuwbouw en verbouw rond de oude school met de bijbel. In het traditioneel ogende nieuwe herenhuis met achterhuis komt een 'Herbergier': een zorghuis voor Alzheimerpatiënten. Een vaste woning voor het verzorgende ondernemingsechtpaar is ingebouwd. 
In Onderwijzerswoning en oude school een Thomashuis; een zorgfunctie voor jongeren met een psychische handicap. Beide huizen worden gehuurd via de 3Notenbomen in Gouda van Woningstichting Gouderak. Aanzienlijk meer bewoners die gebruik gaan maken van h
et centrum van Gouderak!

DEN HAAG maart 2013

maart 2013


Ymere ziet voorlopig af van het opstarten van het nieuwbouwproject in het centrum van Nieuw Vennep waarvoor SCALA de selectie had gewonnen. Voor Nieuw-Lekkerland beraad de corporatie zich hoe het nieuwbouwplan van SCALA aan te besteden.

DEN HAAG februari 2013

februari 2013


Een combinatie van Bosch en Slabbers landschapsarchitecten en SCALA architecten uit Den Haag ziijn met 4 andere teams door naar de tweede ronde voor het Masterplan Afsluitdijk iov Rijkswaterstaat. Begin maart wordt één van de combinaties gekozen.